Menu weselne, na przyjęcia

W naszej ofercie znajdują się sale, w których można zorganizować różne przyjęcia okolicznościowe, w tym również wesela. Zdajemy sobie sprawę, że powinno być one ideale, dlatego umożliwiamy Wam indywidualny wybór poszczególnych elementów, które się na nie składa.

Proponowane Menu jest tylko naszą propozycją, istnieje możliwość skomponowania własnego menu bądź zmiany poszczególnych potraw lub przystawek.

Dzieci do lat 5 gratis. Dzieci do lat 12 oraz obsługa wynajęta przez Państwa np. dj, kamerzysta,członkowie zespołu 50 % ceny od talerzyka.

Zdajemy sobie sprawę, że tak ważną uroczystość planuje się z dużym wyprzedzeniem istnieje ryzyko wystąpienia wypadków losowych. Istnieje możliwość zmniejszenia liczby gości o 10% na 14 dni przed terminem Państwa imprezy bez ponoszenia kosztów pustego talerzyka.

HIT cenowy !!! Menu Wesele 199 zł/os + auto do ślubu + tort + stół tematyczny !!!


Powitanie
Chlebem i solą
Danie I
Rosół z makaronem/ rosół borowikowy / rosół po królewsku z wątrobka drobiowa / dwukolorowy krem z cukinii z maślaną grzanka, krem z kurek z karmelizowanym orzechem, krem z zielonych szparagów , polewka z kaczki z zacierką/ krem z brokuł/ krem z pomidorów Pellati/ ( 1 do wyboru)
Danie II
kurczak w sosie bazyliowym, roladki  schabowe z mozzarella zapiekane w sosie pomidorowym ,piers z indyka w sosie malinowo tymiankowym, kotlet szwajcar z serem i szynką / roladki drobiowe w sosie brokułowo-serowym/filet drobiowy w sosie brendy/ ROLADKI Z TILAPII I SZPINAKU NA DUSZONYCH PORACH W ŚMIETANIE
Cordon Blue z piersi kurczaka, polędwiczki wieprzowe otulone boczkiem w sosie grzybowym / medaliony drobiowe w sosie winogronowym, saszetki drobiowe z suszonymi pomidorami w sosie z 3 serow /devolay / polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym, szaszłyki drobiowe z winogronem i boczkiem  kotlet schabowy zapiekany z pieczarką i serem /kotlet schabowy z ananasem i żurawiną,  ( 3 do wyboru po 75%)
kuleczki ziemniaczane/ ziemniaki puree / ziemniaki pieczone/ziemniaki gotowane całe/frytki (2 do wyboru)
dwa rodzaje surówek( marchew na słodko, coleslaw, włoska, marchew z porem i jabłkiem) i kapusta zasmażana/buraczki na ciepło/buraczki na zimno/warzywa blanszowane ( 1 do wyboru)
Deser:
Szarlotka na gorąco z lodami , bita śmietaną,polewą i owocami/ lody na gorących malinach z miętą/Waniliowa pannacota z malinami/ mus z belgijskiej czekolady z serkiem mascarpone, Tiramisu Kawowe w pucharku   ( 1 do wyboru)
Danie III
Bitki wieprzowe w sosie własnym/karczek pieczony z ananasem i kapusta kiszoną/
Bitki wieprzowe w sosie własnym, Karkówka pieczona w sosie winno-śliwkowym z jabłkami/
Karkówka  w sosie śmietanowo-cytrynowym/Pieczeń wieprzowa w sosie myśliwskim/ Szynka pieczona w sosie podgrzybkowym (1 do wyboru)
kluski śląskie/kopytka/kluski półfrancuskie (1 do wyboru)
kapusta zasmażana/ buraczki zasmażane (1 do wyboru)


Danie IV
Barszczyk czerwony z uszkami/krokietem/pasztecikami
Barszcz czerwony z pierogiem grzybowym
Meksykańska
Danie V
Solianka / Gulaszowa/ Góralska kwaśnica z żebrem , flaczki wołowe,
Danie VI
Żurek z jajkiem i kiełbasa,
Biały barszcz na wędzonce z kurkami
Półmiski pełne przysmaków:

karczek zawijany z jarzynami na ostro/kaczka po tyrolsku
schab nadziewany czosnkiem i figą
kurczaki faszerowane z sosem malinowym
schab ze śliwką i morelą
rolada schabowa faszerowana grillowana papryka i szpinakiem
rolada drobiowa 3 omlety
sałatka grecka
sałatka brokułowa z pomidorami , fetą i prazonym migdałem
roladki ze boczku i śliwki węgierki
galantyna z kurczaka z karambolą
sałatka hawajska / sałatka Waldorf z kurczakiem
Sałatka grecka z carnymi Oliwkami
Sałatka z pomidorami, mozzarella i bazyliowym pesto
rolada z łososia z cytrynowym mascaropone
Cytryny faszerowane musem z wedzonego dorsza
salatka z grilowana wołowina rukolą i papryczkami chili
Śledzie z porem w zalewie pomidorowej,
rolmopsy w oleju z gorczycą,
Śledzie w zalewie żurawinowej,
Śledzie w sosie musztarowo- smietanowym
Śledzie w pierzynce chrzanowej
Sery wędzone, pleśniowe,smakowe w towarzystwie orzechów i owoców
sałatka jarzynowa/ sałatka z pieczarkami/ sałatka z makaronem i tunczykiem (2)
Tymbaliki drobiowe/ rybne  / Terrina rybna (1)
wędliny: polędwica łososiowa, szynka, baleron, salami, kabanosy.
masło, pieczywo, dipy, marynaty
Stół deserowy i owocowy
pięć rodzajów ciast: do wyboru,owoce, cukierki
Napoje :kawa, herbata, soki owocowe, woda mineralna , napoje gazowane (bez ograniczeń)
Stół tematyczny (wiejski/serowy/rybny) lub Fontanna czekoladowa z owocami
Tort weselny z bitej śmietany (możliwość wyboru: smaku,koloru,nadzienia,przybrania)
Wynajem samochodu do ślubu gratis

CENA  199 zł/os w  2018 r i 2019 r

Siedziba – Łódź

SALA BANKIETOWA VENGE   

Łódź, ul. Tomaszowska 82
www.facebook.com/SalaBankietowaVenge
imprezy okolicznościowe i catering : tel. 796-203-803 (pon-sob : godz 10-20)
zamówienia obiadów "jak u Mamy" : tel. 505-649-020 (pon-pt : godz 8-16)
bartekzabost@op.pl
Oglądanie sali :
środa 15 00-20 00
czwartek 15 00 -20 00
 
Siedziba – Bełchatów
 
Barbórka by VENGE    
Bełchatów, ul. Kolejowa 41
www.facebook.com/SalaBankietowaVenge
imprezy okolicznościowe i catering:
tel. 796-203-803
barborka.venge@gmail.com
Oglądanie sali:
pon 9 00 -15 00
wtorek 12 00-19 00 ( podpisywaie umów )
środa 9 00 - 15 00
czwartek 12 00 -19 00 ( podpisywanie umów )
piatek 9 00 - 15 00

telefon:  796-203-803 (oddział Łódź )
796-203-803 (oddział Bełchatów)



nip: 7292505790
473-147-892

regon:
e-mail: 
taxi
Venge © 2011
Created by: