Menu weselne, na przyjęcia

W naszej ofercie znajdują się sale, w których można zorganizować różne przyjęcia okolicznościowe, w tym również wesela. Zdajemy sobie sprawę, że powinno być one ideale, dlatego umożliwiamy Wam indywidualny wybór poszczególnych elementów, które się na nie składa.

Proponowane Menu jest tylko naszą propozycją, istnieje możliwość skomponowania własnego menu bądź zmiany poszczególnych potraw lub przystawek.

Dzieci do lat 5 gratis. Dzieci do lat 12 oraz obsługa wynajęta przez Państwa np. dj, kamerzysta,członkowie zespołu 50 % ceny od talerzyka.

Zdajemy sobie sprawę, że tak ważną uroczystość planuje się z dużym wyprzedzeniem istnieje ryzyko wystąpienia wypadków losowych. Istnieje możliwość zmniejszenia liczby gości o 10% na 14 dni przed terminem Państwa imprezy bez ponoszenia kosztów pustego talerzyka.

Menu Studniówka 139 zł/os


 
Wariant I

Bufet przekąsek zimnych i sałatek:
Schab ze śliwką glazurowany galaretką z wina Porto 100 g
Indyk w maladze 100 g
Rolada z kurczaka z nadzieniem polskim 100 g
Karkówka pieczona szpikowana czosnkiem 100 g
Melon w szynce szwarcwaldzkiej 100 g
Pomidorek cherry z mozzarellą, awokado i świeżą bazylią 100 g
Sałatka brokułowa 100 g
Sałatka z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem 100 g
Sałatka grecka z serem feta 100 g
Sałatka z tuńczykiem, kukurydzą, ryżem i ogórkiem konserwowym 100 g

Danie główne  -  2 do wyboru:
Godz. 20:00
Schab pieczony ze śliwką w sosie śliwkowo koniakowym 150 g
Sola zapiekana w sosie porowo-śmietanowym 150 g
Devolay 150 g
Schabowy zapieczony z serem i ananasem 150 g
Szwajcar 150 g
Roladki drobiowe ze szpinakiem pod sosem serowym 150 g
Fileciki z kurczaka po nicejsku 150 g
dodatki 2 do wyboru
Ryż / Ziemniaki opiekane/ Kuleczki ziemniaczane/
Ziemniaki gotowane 150 g
Mix sałat z winegretem / Bukiet warzyw gotowanych 150 g
Deser - 1 do wyboru propozycja Godz. 21:15:
Lody w pucharkach z owocami i bitą śmietaną 200 g
Panna cotta z malinami 200 g

Danie II  - 2 do wyboru propozycja propozycja godz. 23:00:
Indyk w sosie winno-pieczarkowym 150 g
Szynka w sosie grzybowym 150 g
Sum afrykański w sosie śmietanowo-brokułowym 150 g
Pieczeń wieprzowa w sosie winno-śliwkowym 150 g
Farfalle z brokułami, suszonymi pomidorami i sosem 150 g
Ryż czerwony / kopytka/ kluski półfrancuskie/kluski śląskie 150 g
Bukiet surówek / buraczki /warzywa blansze 150 g

Danie III - 1 do wyboru propozycja godz. ok 1:30:
Barszcz czerwony z uszkami 300 ml
Żurek z kiełbasą i jajkiem 300 ml

Na słodko:

Ciasta bankietowe 100g/os  3 rodzaje
Owoce 100 g/os

Napoje zimne:
Sok pomarańczowy 0,5 l/os
Sok jabłkowy 0,5 l/os
Sok z czerwonej z porzeczki 0,5 l/os
Sok grapefruitowy 0,5 l/os
Coca- cola 0,2 l/os
Woda gazowana 0,2 l/os
Woda niegazowana 0,2 l/os

Napoje gorące:
Kawa świeżo parzona bez ograniczeń
Herbata (różne warianty smakowe do wyboru) bez ograniczeń
Dodatki: mleko, cukier brązowy i biały, cytryna bez ograniczeń

Cena 139 zł/os brutto za 1 uczestnika


 

Wariant II

Bufet przekąsek zimnych i sałatek:
rolada drobiowa  3 omlety
rolada z kaczki
deski pasztetów mix 4 rodzaje
Indyk w maladze 100 g
Rolada z kurczaka z nadzieniem polskim 100 g
Karkówka pieczona szpikowana czosnkiem 100 g
Melon w szynce szwarcwaldzkiej 100 g
śledzik pod pierzynką śmietanową na jabłuszku 80 g
Pomidorek cherry z mozzarellą, awokado i świeżą bazylią 100 g
ślimaki z ciasta francuskiego z pastą szynkową
Sałatka brokułowa 100 g
Sałatka z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem 100 g
Sałatka grecka z serem feta 100 g
Sałatka z tuńczykiem, kukurydzą, ryżem i ogórkiem konserwowym 100 g

Danie główne 2 do wyboru:  propozycja Godz. 20:00:
Schab pieczony ze śliwką w sosie śliwkowo koniakowym 150 g
Sola zapiekana w sosie porowo-śmietanowym 150 g
Devolay 150 g
Schabowy zapieczony z serem i ananasem 150 g
Szwajcar 150 g
Roladki drobiowe ze szpinakiem pod sosem serowym 150 g
Fileciki z kurczaka po nicejsku 150 g
dodatki 2 do wyboru
Ryż / Ziemniaki opiekane/ Kuleczki ziemniaczane/ Ziemniaki gotowane 150 g
Mix sałat z winegretem / Bukiet warzyw gotowanych 150 g

Deser - 1 do wyboru propozycja  Godz. 21:15:
Lody w pucharkach z owocami i bitą śmietaną 200 g
Mus z białej czekolady z mascarpone i malinami 200 g
Panna cotta z malinami 200 g

Danie  II - 2 do wyboru propozycja godz. 23:00:
Indyk w sosie winno-pieczarkowym 150 g
Szynka w sosie grzybowym 150 g
Filet z łososia w sosie śmietanowo warzywnym 150 g
Pieczeń wieprzowa w sosie winno-śliwkowym 150 g
Farfalle z brokułami, suszonymi pomidorami i sosem śmietanowym 150 g
Ryż czerwony / kopytka/ kluski półfrancuskie/kluski śląskie 150 g
Bukiet surówek / buraczki /warzywa blansze 150 g

Danie III - 1 do wyboru propozycja  godz. ok 1:30:
Barszcz czerwony z uszkami 300 ml
Żurek z kiełbasą i jajkiem 300 ml

Na słodko:
Ciasta bankietowe 150 g/os 5 rodzajów
babeczki mix  80 g/os
Owoce mix 100 g/os

Napoje zimne:
Sok pomarańczowy bez limitu
Sok jabłkowy bez limitu
Sok z czerwonej z porzeczki bez limitu
Sok grapefruitowy bez limitu
Coca- cola 0,2 l/os
Fanta 0,2 l/os
Sprite 0,2 l/os
Woda gazowana 0,2 l/os
Woda niegazowana bez limitu

Napoje gorące:
Kawa świeżo parzona bez ograniczeń
Herbata (różne warianty smakowe do wyboru) bez ograniczeń
Dodatki: mleko, cukier brązowy i biały, cytryna bez ograniczeń

cena 149 zł brutto za 1 uczestnika


Dodatkowe :
- kadra  pedagogiczna i  rada rodziców łącznie do 15 osób – bezpłatnie
- pojemniki na pozostałe potrawy po przyjęciu – bezpłatnie
- szampan – bezpłatnie
- możliwość 2 poziomowej imprezy – z podglądem na drugą salę, odsłuch  na każdej z sal,    przechodzenie na sale bez wychodzenia z budynku , łączna powierzchnia dwóch sal to około 300 m2
Cena obejmuje również
- dekoracje stołów w tym: obrusy, serwety, dekoracje z kwiatów, świece
- wypożyczenie zastawy w tym: zastawa porcelanowa, sztućce, szklanki do soków,
kieliszki do wina,kieliszki do szampana, kieliszki do wódki, filiżanki
- dekoracja światłem led

Opcje dodatkowo płatne:
- pokrowce na krzesła 5 zł/szt
- zespół muzyczny od 3000 zł , dj  1800 zł
- kamerzysta/fotograf  od 1000 zł
- pełna dekoracja światłem led 500 zł
- dymiarki dym ciężki  500 zł i maszyny do baniek  500 zł
- barman z pokazem barmańskim  1000- 1500 zł

Siedziba – Łódź

SALA BANKIETOWA VENGE   

Łódź, ul. Tomaszowska 82
www.facebook.com/SalaBankietowaVenge
imprezy okolicznościowe i catering : tel. 796-203-803 (pon-sob : godz 10-20)
zamówienia obiadów "jak u Mamy" : tel. 505-649-020 (pon-pt : godz 8-16)
bartekzabost@op.pl
Oglądanie sali :
środa 15 00-20 00
czwartek 15 00 -20 00
 
Siedziba – Bełchatów
 
Barbórka by VENGE    
Bełchatów, ul. Kolejowa 41
www.facebook.com/SalaBankietowaVenge
imprezy okolicznościowe i catering:
tel. 796-203-803
barborka.venge@gmail.com
Oglądanie sali:
pon 9 00 -15 00
wtorek 12 00-19 00 ( podpisywaie umów )
środa 9 00 - 15 00
czwartek 12 00 -19 00 ( podpisywanie umów )
piatek 9 00 - 15 00

telefon:  796-203-803 (oddział Łódź )
796-203-803 (oddział Bełchatów)



nip: 7292505790
473-147-892

regon:
e-mail: 
taxi
Venge © 2011
Created by: