Menu Studniówka
 
Wariant I
 
Bufet przekąsek zimnych i sałatek:
 
  • Schab ze śliwką glazurowany galaretką z wina Porto 100 g

  • Indyk w maladze 100 g

  • Rolada z kurczaka z nadzieniem polskim 100 g

  • Karkówka pieczona szpikowana czosnkiem 100 g

  • Melon w szynce szwarcwaldzkiej 100 g

  • Pomidorek cherry z mozzarellą, awokado i świeżą bazylią 100 g

  • Sałatka brokułowa z jajkiem, pomidorem, szczypiorem i sosem jogurtowym 100 g

  • Sałatka z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i grzankami 100 g

  • Sałatka grecka z serem feta 100 g

  • Sałatka z tuńczykiem, kukurydzą, ryżem i ogórkiem konserwowym 100 g
 



 
Danie główne - 2 do wyboru:
Godz. 20:00

 
  • Schab pieczony ze śliwką w sosie śliwkowo koniakowym 150 g

  • Sola zapiekana w sosie porowo-śmietanowym 150 g

  • Devolay 150 g

  • Schabowy zapieczony z serem i ananasem 150 g

  • Szwajcar 150 g

Wariant II



Bufet przekąsek zimnych i sałatek:

  • rolada drobiowa 3 omlety

  • rolada z kaczki

  • deski pasztetów mix 4 rodzaje

  • Indyk w maladze 100 g

  • Rolada z kurczaka z nadzieniem polskim 100 g

  • Karkówka pieczona szpikowana czosnkiem 100 g

  • Melon w szynce szwarcwaldzkiej 100 g

  • śledzik pod pierzynką śmietanową na jabłuszku 80 g

  • Pomidorek cherry z mozzarellą, awokado i świeżą bazylią 100 g

  • ślimaki z ciasta francuskiego z pastą szynkową z pulpą z pomidorów pellati

  • Sałatka brokułowa z jajkiem, pomidorem, szczypiorem i sosem jogurtowym 100 g

  • Sałatka z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i grzankami  100 g

  • Sałatka grecka z serem feta 100 g

  • Sałatka z tuńczykiem, kukurydzą, ryżem i ogórkiem konserwowym 100 g
Danie główne 2 do wyboru: propozycja Godz. 20:00:
  • Schab pieczony ze śliwką w sosie śliwkowo koniakowym 150 g

  • Sola zapi