Bal Sylwestrowy 2018/2019


Przystawka

Egzotyczna mieszanka avokado i włoskiej panchetty z dipem miodowym

Danie ciepłe I

Esencjonalny rosół z warzywnym julienne i makaronem ryżowym

Danie ciepłe główne

Pierś z kaczki z karmelizowanym jabłkiem i sosem winnym
purre ziemniaczane
surówka

Deser

Tiramisu

Danie ciepłe III

Udko po francusku otulone boczkiem


Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym


Ziemniaki gotowane/ Ziemniaki pieczone


Colesław/ Surówka z czerwonej kapusty

Danie ciepłe IV

Kwaśnica z żebrem w chlebie

Danie ciepłe V

Żurek staropolski z jajem

Zimne zakąski

Półmisek mięs pieczystych , rolad oraz pasztetów

Śledź w oleju

Śledź z jabłuszkiem i cebulką pod słodko-kwaśną pierzynką

Sałatka grecka

Sałatka gyros

Rolada z pstrąga

Terrina rybna

Jajka faszerowane

Mini tortilla z kurczaka

Tymbaliki drobiowe

Mini tatar z ogórkiemi i  cebulką



Na słodko

4 rodzaje ciast

Owoce

Fontanna czekoladowa

Napoje

kawa, herbata, soki owocowe,
woda mineralna ,
napoje gazowane (bez ograniczeń)
Pokaz fajerwerków

Powitalny kieliszek wina czerwonego

Toast szampanem o północy
Odzielne stoliki dla grup zorganizowanych

Rezerwacja drogą mailową do 10.12.2018 na bartekzabost@op.pl

Zaliczka przy rezerwacji miejsc w wysokości 30 %

Oglądanie sali: środa i czwartek  15 00-20 00
Cena 239 zł/os


Obsługa Dj

Startujem o 20 00

Przewidywany Koniec Balu 6 00