18-stki młodzieżowe  60 zł/os
Danie ciepłe 1
 roladki schabowe z mozzarella zapiekane w sosie pomidorowym/ pierś z indyka w sosie malinowo tymiankowym/kotlet szwajcar z serem i szynką / roladki drobiowe w sosie brokułowo-serowym/filet drobiowy w sosie brendy/Cordon Blue z piersi kurczaka, polędwiczki wieprzowe otulone boczkiem w sosie grzybowym / medaliony drobiowe w sosie winogronowym, saszetki drobiowe z suszonymi pomidorami w sosie z 3 serów /devolay / polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym, szaszłyki drobiowe z winogronem i boczkiem  kotlet schabowy zapiekany z pieczarką i serem /kotlet schabowy z ananasem i żurawiną (1 do wyboru)

kuleczki ziemniaczane/ ziemniaki puree / ziemniaki pieczone/ziemniaki gotowane całe/frytki (1 do wyboru)
 marchew na słodko/ coleslaw, włoska/marchew z porem i jabłkiem/ kapusta zasmażana/buraczki na ciepło/buraczki na zimno/warzywa blanszowane ( 1 do wyboru)

Danie II
Solianka / Gulaszowa/ Góralska kwaśnica z żebrem /flaczki wołowe/Meksykańska/Żurek z jajkiem i kiełbasa/ Barszczyk czerwony z uszkami/krokietem/pasztecikami/krem z pomidorów Pellati( 1 do wyboru)
Zakąski  typu finger food ( 5 do wyboru)
koreczki z kabanosem/ babeczka faszerowana musem kawiorowym
tartinki z wędzonym łososiem i jajkiem przepiórczym/ tartinki z trzema rodzajami sera i świeżymi warzywami
tartinki z wędlinami pomidorem i ogórkiem/ tartinki ze śledziem i wiórkami ze świeżego ogórka
tartinki z wędzonym pstrągiem i czerwonym kawiorem/ tartinki z łososiem wędzonym, mascarpone i świeżym koperkiem
tartinki z pastą z tuńczyka i czerwoną cebulą/ tartinki z paluszkami krabowymi na musie z limonki
mini tortille z grillowanym kurczakiem/ rulony z szynki parmeńskiej z melonem
koreczki z pomidorka cherry kulki mozarelli I świeżej bazylii/koreczki  serowe z winogronem
babeczki faszerowane pastą pieczarkową/ babeczki faszerowane pasta łososiową
babeczki faszerowane pastą tuńczykową/panierowane paluszki surimi z sosem tajskim
rulony z grillowanego bakłażana I sera feta/vou le vente  z pastą miesną
mini bułeczki z roladą mięsną/ślimaki z ciasta francuskiego z wędlinami
pierożki z ciasta francuskiego z nadzieniem dyniowym
babeczki faszerowane musem gorgonzola/tuńczyk z rozmarynem na krakersie
tartaletki z mozarellą I pomidorem
Napoje
woda mineralna, soki owocowe, kawa, herbata (bez ograniczeń)
Cena: 60 zł/os
Czas trwania do 6 h
Cena zawiera:
wynajem sprzętu muzycznego
projektora
mikrofonu
obsługę kelnerską