Menu weselne, na przyjęcia

W naszej ofercie znajdują się sale, w których można zorganizować różne przyjęcia okolicznościowe, w tym również wesela. Zdajemy sobie sprawę, że powinno być one ideale, dlatego umożliwiamy Wam indywidualny wybór poszczególnych elementów, które się na nie składa.

Proponowane Menu jest tylko naszą propozycją, istnieje możliwość skomponowania własnego menu bądź zmiany poszczególnych potraw lub przystawek.

Dzieci do lat 5 gratis. Dzieci do lat 12 oraz obsługa wynajęta przez Państwa np. dj, kamerzysta,członkowie zespołu 50 % ceny od talerzyka.

Zdajemy sobie sprawę, że tak ważną uroczystość planuje się z dużym wyprzedzeniem istnieje ryzyko wystąpienia wypadków losowych. Istnieje możliwość zmniejszenia liczby gości o 10% na 14 dni przed terminem Państwa imprezy bez ponoszenia kosztów pustego talerzyka.

Posiłki regeneracyjne już od 14,90 zł brutto


Posiłki regeneracyjne dla pracowników

Posiłki dostarczamy własnym transportem w specjalistycznych termosach gwarantujących utrzymanie odpowiedniej temperatury i jakości przewożonych potraw. Zapewniamy także odbiór odpadów pokonsumpcyjnych. Przygotowane posiłki konsultowane są z dietetykiem.

Posiłki regeneracyjne : min logistyczne 10 porcji

Zupa w tym wkładka mięsna + pieczywo

Drugie danie obiadu

Zupa i Drugie danie


Menu – zupy profilaktyczne z wkładką + pieczywo – 10,00 zł brutto

Zupa grochowa, kiełbasa śląska , pieczywo

Zupa pomidorowa z ryżem, pulpet mielony, pieczywo

Bigos, pieczywo

Żurek staropolski, jajko, kiełbaska biała , pieczywo

Flaki wołowe, pieczyw

Menu – posiłki jednodaniowe: 13,90 zł brutto
1. Kotlet schabowy, ziemniaki, kapusta zasmażana
2. Karkówka wieprzowa, kasza gryczana ,buraczki na ciepło
3. Filet drobiowy panierowany, ziemniaki, marchewka z groszkiem
4. Stek wieprzowy z cebulką, ziemniaki, colesław
5. Udko pieczone, ryż, surówka z marchewki
6. Schab w sosie, kopytka, pomidory z cebulką
7. Filet z mintaja panierowany, ziemniaki, kapusta kiszona

Menu - Zupa i Drugie danie 16,90 zł brutto

Tydzień I

Poniedziałek - Rosół z makaronem, Kotlet Schabowy ,Ziemniaki gotowane, Surówka z kapusty

Wtorek - Pieczarkowa z makaronem, Filet Drobiowy faszerowany , Ziemniaki , Mix sałat

Środa – Jarzynowa, Skrzydełka Pieczone w sosie słodko kwaśnym, ryż paraboliczny, mizeria

Czwartek - Ogórkowa zabielana , Placki ziemniaczane z gulaszem

Piątek - Zupa Kalafiorowa , Kotlet mielony , Puree ziemniaczane, Buraki zasmażane

Tydzień II

Poniedziałek – Kwaśnica, Udko Pieczone w posypce ziołowej, Ziemniaki zapiekane, Surówka z marchwi

Wtorek - Pomidorowa z ryżem, Pyzy z mięsem w sosie, Kapusta zasmażana

Środa - Szczawiowa z jajkiem, Pieczeń wieprzowa w sosie myśliwskim , Kopytka, Surówka z buraka

Czwartek - Grzybowa z makaronem, Pulpety drobiowe w sosie koperkowym , Ziemniaki gotowane,, Surówka z kapusty kiszonej

Piątek - Krupnik , Filet rybny, Ziemniaki , Surówka



KANAPKA LUCKY MIĘSNA.

Wykaz Bułek mięsnych:

1. Polędwica miodowa + sałata masłowa + ogórek + kiełki + dip majonezowy

2. Polędwica sopocka + ser żółty + sałata lodowa + pomidor + ogórek kiszony + dip musztardowy

3. Wędlina krakowska + ser topiony + sałata masłowa + ogórek konserwowy + dip czosnkowy

4. Karczek pieczony + sałat masłowa + kiszony ogórek + czerwona cebula + dip chrzanowy

5. Pasztet własny + sałata lodowa + ogórek kiszony + żurawina + cebula biała

6. Kebab z kurczaka + sałata lodowa + dip czosnkowy

7. Salami + sałat lodowa + oliwki czarne + ogórek zielony + posypka serowa + dip salsa

8. Rolada boczkowa + jajko gotowane + ogórek + sałata masłowa + dip majonezowomusztardowy



Oferta skierowana do firm i instytucji.
Przyjmowanie zamówień z 1 dniowym wyprzedzeniem.
Zamówienia realizowane od poniedziałku do soboty w godz 11 00 -18 00.
Minimalne zamówienie 5 szt.
Koszt dostawy 5 zł.
Zamówienia powyżej 35 zł - dostawa gratis
Wystawiamy faktury vat.
Ceny wyrażone w wartościach brutto.

Kanapki przygotowywane są na bułce poznańskiej lub na bułce paluch.
Dostawy realizowane są na terenie Łodzi, Aleksandrowa Łódzkiego , Bełchatowa.


KANAPKA LUCKY WEGEPrzy zamówieniu należy podać numer z listy oraz liczbę sztuk.

Wykaz Bułek Wege:

1. Pasta serowo-koperkowa + ogórek zielony + rzodkiewka + pomidor + sałat masłowa

2. Pastą jajeczno-szczypiorkową + sałata lodowa + roszponka

3. Pasta z łososia wędzonego +jajko + sałat lodowa + kiełki z rzodkiewki + dip cytrynowo-majonezowy

4. Mozzarella + sałata lodowa + pomidor cherry + dip czosnkowy

5. Jajko + ser żółty + sałat masłowa + ogórek + pomidor + cebula czerwona

6. Tuńczyk + sałat masłowa + ogórek + kiełki + dip majonezowy




Oferta skierowana do firm i instytucji.
Przyjmowanie zamówień z 1 dniowym wyprzedzeniem.
Zamówienia realizowane od poniedziałku do soboty w godz 11 00 -18 00.
Minimalne zamówienie 5 szt.
Koszt dostawy 5 zł.
Zamówienia powyżej 35 zł - dostawa gratis
Wystawiamy faktury vat.
Ceny wyrażone w wartościach brutto.

Kanapki przygotowywane są na bułce poznańskiej lub na bułce paluch.
Dostawy realizowane są na terenie Łodzi, Aleksandrowa Łódzkiego , Bełchatowa.


Sałatki – brutto – 350 g

1. Sałatka cezar z grillowanym kurczakiem 18,00 zł

2. Sałatka grecka 15,00 zł

3. Sałatka brokułowa z jajkiem sosem czosnkowym i migdałami 15,00 zł

4. Sałatka nicejska z jajkiem i tuńczykiem 16,00 zł
Siedziba – Łódź

SALA BANKIETOWA VENGE   

Łódź, ul. Tomaszowska 82
www.facebook.com/SalaBankietowaVenge
imprezy okolicznościowe i catering : tel. 796-203-803, 796-203-840,796-003-170 (pon-sob : godz 10-20)
bartekzabost@op.pl
poniedziałek nieczynne 
Oglądanie sali :
środa 15 00-20 00
czwartek 15 00 -20 00
 
 
 
Siedziba – Aleksandrów Łódzki
 
Lucky by VENGE    
Aleksandrów Łódzki, ul. Wojska Polskiego 128 
www.facebook.com/SalaBankietowaVenge
imprezy okolicznościowe i catering: 
tel. 796-203-803
bartekzabost@op.pl
Oglądanie sali: po uprzednim telefonicznym umówieniu spotkania
 
 
 
Lucky Apartments-Pokoje Hotelowe
 
ul. Wojska Polskiego 128  Aleksandrów Ł.
 
tel. 796-003-525
luckylunch@op.pl

telefon:  796-203-803, 796-003-170 (oddział Łódź )
796-203-803 (oddział Aleksandrów Łódzki)



nip:
regon:
e-mail: 
taxi
Venge © 2011
Created by: