NOWOŚĆ !!! Niedzielny obiad z deserem i napojami bez limitu za 49 zł/os !!!


Danie I
krem z pomidorów z bazylią
rosół z makaronem
polewka z kaczki z zacierką
barszcz czerwony
żurek z  kiełbaską i jajeczkiem
krem z zielonego groszku
krem z białych warzyw ( 1 do wyboru)


Danie II Główne
Roladki schabowe z mozzarella zapiekane w sosie pomidorowym
Kotlet szwajcar z serem i szynką
Cordon Blue z piersi kurczaka
Medaliony drobiowe w sosie winogronowy
Saszetki drobiowe z suszonymi pomidorami w sosie z 3 serów
Devolay
Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym
Kotlet schabowy zapiekany z pieczarką i serem
Kotlet schabowy z ananasem i żurawiną ( 2 do wyboru )


Dodatki skrobiowe
kuleczki ziemniaczane
ziemniaki puree
ziemniaki pieczone
ziemniaki gotowane całe
frytki (2 do wyboru)



Dodatki warzywne: surówki
marchew na słodko
coleslaw
włoska
marchew z porem i jabłkiem

Dodatki warzywne na ciepło
kapusta zasmażana
buraczki na ciepło
warzywa blanszowane ( 1 do wyboru)

Deser:
Szarlotka na gorąco z lodami z bitą śmietaną,polewą i owocami,
Lody na gorących malinach z miętą
Waniliowa pannacota z malinami
Mus z białej czekolady z serkiem mascarpone
( 1 do wyboru)

Napoje:

woda mineralna, soki owocowe 3 rodzaje,
kawa 2 rodzaje , herbata 3 rodzaje
(bez ograniczeń)

Cena 49 zł/os
Czas trwania max do 4 h
Dzieci do lat 5 bezpłatnie
Osobne stoliki ( min 4 osobowe- max 12)
Obsługa kelnerska
Dekoracja stolika według indywidualny wytycznych
Bezpłatny Parking
Strefa dla malucha
Fotelik do karmienia
Miejsce do przewijania i karmienia
Możliwość zamówienia tortu 50 zł/1kg
Możliwość zaserwowania własnego tortu + 20 zł
Możliwość wniesienia własnego alkoholu bez dodatkowych opłat

Rezerwacja stolików  tel. 796-203-803 lub bartekzabost@op.pl
Przy rezerwacji należy podać: liczbę uczestników,liczbę dzieci do lat 5, wybrane dania, rodzaj deseru oraz kolorystykę dekoracji stołu

Rezerwacja min z 3 dniowym wyprzedzeniem
Godzina rozpoczęcia uroczystych obiadów: 12 00, 13 00, 14 00