Bal Sylwestrowy 2017/2018 - 229 zł/os

Przystawka

Egzotyczna mieszanka avokado i włoskiej panchetty z dipem miodowym


Danie ciepłe I

Esencjonalny rosół z warzywnym julienne i makaronem ryżowym


Danie ciepłe główne

Pierś z kaczki z karmelizowanym jabłkiem i sosem winnym


Deser

Tiramisu


Danie ciepłe III


Udko po francusku otulone boczkiem

Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym

Ziemniaki gotowane/ Ziemniaki pieczone

Colesław/ Surówka z czerwonej kapusty



Danie ciepłe IV

Kwaśnica z żebrem w chlebie

Danie ciepłe V

Żurek staropolski z jajem


Zimne zakąski


Półmisek mięs pieczystych , rolad oraz pasztetów

Śledź w oleju

Śledź z jabłuszkiem i cebulką pod słodko-kwaśną pierzynką

Sałatka grecka

Sałatka gyros

Rolada z pstrąga

Terina rybna

Jajka faszerowane

Mini tortilla z kurczaka

Tymbaliki drobiowe

Mini tatar z ogórkiemi i  cebulką


Na słodko

4 rodzaje ciast

Owoce

Fontanna czekoladowa

Napoje

kawa, herbata, soki owocowe,

woda mineralna , napoje gazowane (bez ograniczeń)
Pokaz fajerwerków

Powitalny kieliszek wina czerwonego

Toast szampanem o północy

Obsługa Dj

Startujem o 20 00

Przewidywany Koniec Balu 6 00

Odzielne stoliki dla grup zorganizowanych

Rezerwacja drogą mailową do 10.12.2017 na bartekzabost@op.pl

Zaliczka przy rezerwacji miejsc w wysokości 30 %

Oglądanie sali: wtorek i czwartek  16 00-20 00
Cena 229 zł/os